W ramach festiwalu „Karpaty na widelcu” odbędzie się Konkurs „Najlepszy Smak Regionu 2024”.
Zapraszamy producentów żywności, przetworów i napojów z Podkarpacia, aby zaprezentowali swoje kulinarne perełki!
Kapituła Konkursowa, pod czujnym okiem Ambasadora Festiwalu Roberta Makłowicza wyłoni najlepsze smaki regionu w następujących kategoriach:
- produkty mleczne
- produkty mięsne
- produkty rybołówstwa
- przetwory z owoców i warzyw
- wyroby piekarnicze i cukiernicze
- oleje i tłuszcze
- miody
- napoje, w tym napoje alkoholowe: (nalewki, wina, miody pitne, piwa, cydry)
- inne
Prezentacja produktów odbędzie się w Hotelu Ambasadorskim w Rzeszowie (sala konferencyjna, I p.)
Podpisany regulamin i formularz zgłoszeniowy prosimy wysłać na adres: konkurs@karpatynawidelcu.pl w terminie do 13 września 2024.
REGULAMIN/FORMULARZ